Stekare i Paris



 


Paris

Paris ar mycket vackert, vi gar omkring och njuter, eller ?
Ja, de ar bra har. Vet inte vad jag ska skriva, vi har sett allt coolt.

Jean Schelische

Jean Schelisch Paris Paris, Saint Tropez Paris Paris!

Nu ar jag i Paris, mycket trevligt. Jag och Groovy har stekt nagot otroligt mycket. Igar sparade de ut lite, men de ar kul.
Groovy vurpade pa donken, alla asssgarva.

Har tagit sjuuukt bra bilder, kommer sen.

En Fredag

I natt åker vi till Paris, samling på Statoil kl 04.00, sen bär det av. Jag ser nästan mest i fram emot bilresan ner till Nyköping. Roadtripp på natten är alltid en höjdare.
Idag åkte jag in till stan för att utföra en del ärenden, fick lite grejer till avresan, USA pratar jag om då. Fick bla. en lapp med namn på alla som ska åka samma dag som jag, och de var typ 20 pers, tror ni inte att de är två från Märsta, alltså jag och en till. De var bara en från Stockholm liksom, och två från lilla Märsta. Så nu undrar jag, How's that girl ?

Kim messade mig idag, The Killers har släppt en singel, måste ladda hem.



90210 vs. Gossip Girl

West vs. East !


Men vilken ungdomserie är bäst? Så här tycker jag.

90210 har inte hållt på så länge, så man kan inte riktigt avgöra, men för tillfället är 90210 bäst. Gossip Girl är riktigt dåligt just nu, säsong två har varit såååå tråkigt. Gossip Girl är så jobbigt också, jag tycker alla karaktärer ser för gamla ut. Blake Lively är förvisso född -87, men hon skulle ju lika gärna kunna vara 30 bast, och hon är typ 16(?) i serien. I 90210 har dom lite mer realistiksa karaktärer.
Men som sagt, 90210 har ju bara släppt några avsnitt, Gossip Girl var ju också grymt i börja.

Tycker de borde göras en ungdomsserie som inte handlar om rika ungdommar, typ "Life in Chino".


Gossip Girl
90210

                                                                                             Jag saknar OC!


Vi som ska till Paris

Helena  Groovy  Jag

Anna Chrille Fanny


Dagens vakna och lyssna



The Boxer Rebellion - "We Have The Place Surrounded"



Ett måste

Ladda hem I'm From Barcelona's nya album "Who Killed Harry Houdini ?", man blir bara så lycklig. Glömmer aldrig Pukkelpop 2007, jag och Chrille stod där och sjöng med i "Treehouse" och "Collection of Stamps". De var bra att vara lång också, för jag kunde leka med dom stor oranga bollarna, dom runt omkring blev arga för att jag inte lät dom vara med och leka.

Pukkelpop 2007
Här sjunger vi "Treehouse".


En dröm

Jag hade en dröm i natt, jag var med om en flygkrasch, de var super coolt. Jag kommer inte ihåg allt, men jag och många av mina vänner satt på ett plan, jag vet inte vart vi skulle. De var direkt efter vi löft som en motor började brinna och vi börjar störta ner mot marken, men helt plötsligt var vi i en stor stad och vi lyckad kraschlanda på en väg bland höghusen. Alla klarade sig men när vi skulle ut ur planet kommer jag ihåg att Groovy var den enda som började leta efter sitt handbagage, och jag blev sur för att jag glömde det, min kamera och allt, men vi klarade ju oss.

spinn, jobb och födelsedag.

Idag vill jag verkligen inte jobba, näst sista dagen på jobbet och jag jobbar 15-19 ! Så onödigt ?!
Om en och en halv timma ska jag på spinn i Märsta, kommer nog bli ganska jobbigt. Sen blir det lunch och sen jobba.
Och idag fyller min lillesyster Therese år, GRATTIS! Hon fyller 17 år.


En underbar dag med Helena

En bild säger mer än 1000 ord, enjoy.


Helena och Jag


Helena och Jag

Helena och Jag

Helena och Jag

Helena och Jag

Helena och Jag

Helena och Jag

Jag kommer sakna Helena när jag är i USA!


2,5 på 10 blankt

Igår kväll kände jag mig fet och äcklig så jag åkte till Valsta och sprang 2,5 km spåret, började lite lätt och allt kändes skönt, ökade lite, men tog det rätt så lungt hela spåret igenom och tiden stannar på 10 min, de var typ de man sprang på när man var liten och hade kondis. Sjukt nöjd, nästa gång ska jag ner på 9 min.

Nystädat rum

Ja nu har jag äntligen städat mitt rum, har faktiskt möblerat om, blev riktigt mysigt.

Har även fixat boende i Paris, vem annars ? Vi ska bo på ett designhostel som heter Oops! Såg riktigt mysigt ut, vi kommer bo i ett rum för 6, och vi är ju 6, så de blir ett rum med bara folk man känner. Fan vad kul v ska till Paris på Lördag! Har även beställt ett nytt objektiv till kameran, klarar inte av att göra av med så mycket pengar på något sånt igentligen, men nu gjorde jag det iallafall, man vill ju gärna spara till viktigare saker.

USA och Washington närmar sig, eller New York först, sen D.C. Ärligt talat, de känns inte nervöst, känns ingenting, konstigt. Jag åker ändå om två veckor. Mina två sista veckor i Sverige på en lång lång tid. Eller 4 av dom 14 dagarna blir det ju Paris.

Rob In DC soon


Extra






Ledig

Jag är ledig idag, de är fint väder och jag har skrivit dom första raderna på en egen låt på piano. Nu ska ja åka och träna, se vill jag äta lunch på Valvet.


Dagens





Död!

Jag känner mig helt död, har jobbat hela dagen, och inte med någon rolig heller, såååå tråååkigt.... Men de är helt sjukt att jag jobbar min sista vecka nästa vecka. Sen är det inte långt kvar. Det jag ser fram emot mest just nu är en god salamimacka på flyget, de är nästan värt att flyga med lufthansa någon stans och sen hem på direkten bara för att få sånna mackor.
Igår satt jag och Helena på corner, de var lite mysigt, hon drack kaffe och jag rack en 7-up. Är sjukt hungrig, och så frågar jag mamma om de blir någon mat snart och hon svarar; - Pappa ch jag ska på resturang. Vilket betyder - ingen mat till mig. Valvet någon? sallad, nu!?

so long fuckers eller shut uuuuup bitches!?


Spinning, lunch och jobba..

Ja, idag Fredag hade jag tänkt att åka  iväg på Tomas spinn som brjar om typ 30 min ? shiiit, måste dra..
Sen blir det god hemmalagad lunch, coscos, tonfisk och avokado. Sen ska jag till jobbet...
ciao

"En Natt Av Meningslös Sång"

En Natt Av Meningslös Sång är en film av Ema Persson och Robin Sunddström. Den spelades in sommaren 2008, teamet hade endast 15h på sig att filma alla scener. Handling; Två par får idéenatt åka till Hälsingland och hälsa på släktingar, men dom kommer aldrig dit. Istället får dom två paren vara med om onda krafter som jagar dom.
I rollerna; Ema Persson, Helena Toivonen, Hans Gauffin, Robin Sundström och Mikela Gustafsson.
Robema Movies och A Skitjobbig Production presents "En Natt Av Meningslös Sång".

Part 1

 

Part 2

 

Part 3





Ohh my fucking god...

....skrek Groovy på konserten, tycker de sammanfattar ganska bra hur det var. För att ha haft en sittplats är jag så nöjd man kan bli, fast vi stod ju upp ändå. Coldplay, Coldplay, Coldplay... Så jävla braaaa... femtusen sjuhundra sextionio + till alla låtar, fan vad jag är lycklig, och hes. Groovy grät på "Fix You" och jag skakade av glädje. Till alla som inte såg Coldplay i globen, ni missade nog det bästa som hänt världen. Love Peace and Understanding!

Coldplay ikväll


Ikväll ska jag på Coldplay i globen, den riktiga konserten, den som var igår var bara extra. De kommer bli så nice, jag hoppas dom spelar "The Scientist", och massa andra låtar. Längtar som fan.


Nytt band


nytt band

Stod i Aftonbladet idag att Chris Martin startar ett nytt band efter Coldplays turne, han blir själv leadsinger och pianist, Editors Chris Urbanowicz blir leadgitarrist, sen har vi från Silversun Pickups, Brian Aubert på gitarr  och Nikki Monninger på bas. På trummor har vi The Boxer Rebellion's trummis.

Skulle vara grymt om det var sant, men jag ljuger.

Galapremiär!


Igår kväll hade vi då galapremiär för filmen, de blev lyckat, de bästa var att de fanns gäster som blev rädda i vissa scener. Vilket var en av de viktigaste delarna jag vill få med i filmen, just det här; - Aaaa!
Ska fixa och trixa lite, så filmen kommer nog upp på tuben ikväll eller imorgon, we'll see.

Galapremiär


Weedsavslutning och Filmpremiär


Säsongsavslutning på weeds i natt, grymt bra, hoppas de börjar snart igen.


Idag har jag varit på SATS i väsby och tränat med syster och mamma. Vi tränade ett muskelpass, skit bra träning, men de är nästa bara tjejer där, och de förstår jag för i början är det någon jävla aerobic-tjoshan, kände mig som ett jävla fån.
Men som sagt de är mycket bra. Sen åkte jag och syrran och sprang 5km. Sn åkte jag hem och promenera med hundarna, mycket träning, I like!

Ikväll är det den stora premiären på "En Natt Av Meningslös Sång", kommer bli riktigt nice, ska börja göra mig i ordning snart. Filmen kommer nog ligga uppe på youtube imorgon. Lite roligt är att vi får besök från Spanien, Ema som vart med mig och gjort manus och som spelar en av rollerna kommer finnas på webcam och följa evenemanget från Spanien.

teamet
Vi som är med i "En Natt Av Meningslös Sång". +Groovy


Bra dag

Ok, kanske inte bra, helt ok. Tränade ett pass imorse, sen åkte jag hem och klippte lite extramaterial till filmen, sen åkte jag och tränade igen.
Vi har nu bestämmt oss för att flytta premiären av "En Natt Av Meningslös Sång" till Sophies lägenhet. Så imorgon Tisdag kl 19 hemma hos syrran, och de är tema - röda mattan.

Varför bara dagen blev helt ok är för att när jag nyss skulle äta middag vid tv:n, så spillde jag ut halva proteindrinken på mammas dator, så jag fick kuta in på toan och hämta massa papper och torka, tror inte den gick sönder :S
Sen när jag skulle dricka upp andra halvan så spillde jag ut den över bordet och tv-dosan. Så de var bara kuta in på toan igen. Så de blev helt enkelt ingen proteindrink.

Bodypump imorgon kl 10 men syster.

Rob In DC

Lufthansa

Haha, vad kul, fick veta vilka jag flyger till USA med, LUFTHANSA! Mitt favvoflygbolag. Fast jag har iofs aldrig flygit med dom, men kabinpersonalen är alltid så trevliga när man kommer upp och ska städa. Brukar ofta få sånna hära super goda lufthansa-mackor, de finns olika varianter på dom, men min favorit är den med fiberbröd och salami, mmm..
Så jag kommer flyga kl. 12 något ? från Arlanda till Frankfurt, sen vara på Frankfurts flygplats i ca 2,5 h och sen flyga till New York. Jag landar i New York kl. 19 något ? lokal tid.

Tre veckors programmet

Idag på bussen hem satt jag och tänkte, de var länge sen jag tränade regelbundet, och jag som skulle vara i toppform till USA, yeah right! Jag har problemet att jag orkar inte äta hela tiden vilket resulterar i viktnedgång, lycko honom tänker du! Men jag måste gå upp något kilo nu känner jag, och få bort den mjuka magen. Så träning, minst en timme per dag tills jag åker till USA och sen fyra stora måltider per dag, och väl där fortsätter jag. Låter som en bra plan.

Jag tänkte mycket på bussen hem från jobbet idag, jag satt och lyssna på Editors, och tänkte; Fan va sjukt bra dom är, hur kunde jag missa dom på Pukkelpop förra sommaren ? Men jag såg ju dom någon månad sendare i Stockholm. Iallfall, de jag vill komma till är att jag befinner mig just nu i en Editors-sväng, lyssnar på dom dag och natt, och jag vill dela de med er. Här är mina två just nu favvolåtar; "Weight Of The World" och "Escape The Nest".

22

22 dagar kvar, tror jag  ?

Kommer kännas lite skummt att vara bort från Sverige ett helt år, har bara vart 5 månader i Sverige år 2008, och bara 2 månader 2009 kommer de bli, weard!
På tisdag är det den stor galapremiären som sagt, längtar.
Ska försöka få någon att åka till Valvet och äta lunch med mig.
Peace out!

Corner ikväll

Kom alldeles nys hem från jobbet, en skön dag.
Och vi har nu bestämmt oss för att ha en "stor" galapremiär på Tisdag hemma hos Helena, kommer bli mycket trevligt, efter de lägger jag upp filmen på YouTube, och alla kan ta del av vårat mästerverk.

Träffade Fanny på bussen från jobbet, vi bestämde oss för ett kväll på Corner, så jag hoppas de kommer lite sköna människor. För mig som är anonym nykterist, eller..? Alla vet ju de så då är jag inte anonym..? Eller? Aja de blir en cola för mig, vissa människor måste ju köra.

Ses på Corner! 

God morgon.

Hatar att gå upp så här sent, man missar hela dagen typ. Men de blir så när man är uppe till kl 02.00 på natten. Och vad gjorde jag? Inte klippte i filmen som jag borde, jag designade om bloggen och massa onödiga saker. Måste börja skärpa mig nu. Ner, äta frukost, upp, klippa som en galning i filmen, kl 13, träna, sen till jobbet. Låter som en bra plan!

"God Has A Voice, She Speaks Through Me"




Coco Rosie är de absolut coolaste man kan se live, har sett dom två ggr, och jag hoppas de blir många ggr till. Den översta videon är deras nyaste singel "God Has A Voice, She Speaks Through Me"  och den understa videon är mitt favvo-live-framträdande, först kommer covern på "Turn Me On" sen kommer "K-Hole". Enjoy it!




Groovy hittade en grej!

Keaneberlin
Keane och Jag på samma plats ?
Keane spelad in sitt kommande album i Berlin, och bilden på mig är tagen i just Berlin.

Musik du borde lyssna på!

Band of Horses       Bloc Party         CocoRosie        Patrick Park               Silversun Pickups         The Thrills      
   Coldplay                    Death Cab For Cutie                Malajube             Rooney                 The Knife              
Doves            Editors          Imogen Heap            Keane            Robyn                 The Killers        The Shins 
 Electric President            Modest Mouse         Saul Williams          Röyksopp        Postal Service
The Walkmen             Syd Matters            Sufjan Stevens         
  The Bravery           The Kooks

Valvet

Dagen började tidigt med en tågresa till Stockholm, och Amerikanska ambassaden. Fick stå i kö typ en timma för att komma igenom säkerhetskontrollerna, sen fick man sitta och vänta på "intervjun" säkert 45 minuter, men sen var de klart. Sen tog jag en sväng förbi Åhlens City och köpte mig ett par svart chinos och en brun kofta.

Kom hem, somnade.

Sen några timmar på Valvet med Anna, Fanny och Sanna. Älskar de stället, en sak jag kommer sakna mycket när jag är i USA. Fick idéen att vi ska ha en stor galapremiär på filmen snart, hoppas bara de passar för alla. Röd matta, skumpa och fotograf. Så nu måste jag klippa lite i filmen, känner att den nog är klar på Lördag.

Sitter och ber för Ema och hennes vänner

Kom hem från Ica och ser att Ema skrivit till mig på msn, hon brukar aldrig vara inne, så jag blev skitglad. Men jag kom lite sent, trodde jag iallafall, för de stod att hon va offline. Men de visa sig att hon var inloggad som offline, för annars skulle massa jobbiga personer skriva till henne. Så vi pratade med varandra i mic på msn, de var roligt. Jag hoppas verkligen att allt löser sig med boende, så nu ska jag be en bön.

Kul att de är många som gillar mina bilder, de gör jag också :D

Imorgon ska jag in till stan och besöka amerikanska ambassade. Bara 26 dagar kvar!


Photos of Berlin

berlin berlin berlin berlin berlin Berlin 

Lite bilder från Berlinresan, finns mycket mer på resdagboken.se (robinsundstrom)

Vakna till Imogen Heap


Imogen Heap (Frou Frou) - "Let Go"

Sista dagen i Berlin

Idag är sista dagen i Berlin, vi aker hem om nagon timme. Idag har vi kollat i affärer och akt runt pa en busstur, mycket trevligt, och roligt, för när vi skulle ga av sa han inte Groovy ga av sa hon akte vidare.. Ska lägga upp massa bilder nar jag kommit hem.

Streetart in Berlin

Hela dagen har vi vandrat omkring i Berlin och tittad pa streetart och massa roliga saker. Vi tog en "Freetour" fran Alexanderplatz, och fortsatte sedan runt om i Berlin. Turen är gratis men man betalar dricks till guiden sen, men de var helt klart värt de. Man fick se allt fran klotter i slummen till riktigt coola malningar. Har tagit hundratals bilder, lagger upp dom bästa när jag kommer hem. Berlin är verkligen en stad och rekomondera, och freetouren med "alternativeberlin.com" är ett maste. Nu blir de en naptime, sen nagra öl. Vi aker imorgon kväll kl 21.35.

Berlin - City Stay

Nu är det morgon här i Berlin, jag sitter vid en dator pa varat hostel "Citystay", bästa stället jag nagonsin bott pa. De är super fräscht och fint, och hur stort som helst, personalen är trevliga. De ligger mitt i city ocksa.
De var sa roligt nar vi kom iförrigar kväll, vi kom med tunnelbanan fran flygplatsen och sa visste vi att vi skulle hoppa av pa ett stalle och de gjorde vi, sen skulle vi ta höger och över en parkering och in pa en gata och sen in pa en annan "rosenstraße". Men de kom aldrig nagon parkering sa vi gick kanske 200 m, och allt var mörkt, och vi tänkte att vi maste fraga nagon, sa Sophie gar fram till dom första och fragar. De visar sig att dom är svenskar, sa dom visste inte. Sa vi fortsatter 25 m till och da ser jag en skyllt " Rosenstraße", sa vi var pa den gatan hela tiden. Och hela gatan kanske ar 200m.

Idag hade vi tänkt ta en freetour, där man far se alla sidor av Berlin man aldrig annars skulle sett. Hoppas den gar idag bara, för vi tänkte ta den igar men da gick den inte..

Berlin - Kreuzberg

Nu är jag i Berlin, typ en av de skönaste ställerna jag varit i. Allting är sa coolt. Idag har vi vandrat omkring i Kreuzberg, för er som inte vet har Bloc Party skrivit en lat som heter sa. Vi bor pa ett hostel som heter Citystay, de är enormt och vi bor i ett rum för 8 personer, sa de är Jag, Groovy, mli och syrran, + en Australienare och sen typ ett tyskt par och den attonde har jag inte sett typ, fast han sover under mig. Vi besökte nyss ett museum, där dom hade haschodling, de var typ ett haschmuseum tror jag.




Rob in Berlin 

5 km

Fan pallade knappt springa 5 km, skulle kolla vad jag låg på, och sen bestämma mig om jag skulle vara med den där stafetten. Så jag börjar springa, allt går bra, högt tempo, men tar det lite lugnt så man ska palla hela vägen. När jag sprungit 2,5 km visar klockan strax under 10 min, vilket är helt ok när man inte sprungit på typ flera år. Men sen strax innan 3 km börjar jag känna att jag inte kommer palla i samma tempo, men tänker snabbt i huvudet att jag måste typ ha samma tempo för att komma in under 21 min som var mitt mål, så jag stannar..

I samma sekund kommer en gammal jobbarkompis Tina och ställer sig på bandet brevid, så jag börjar prata med henne. Så man kan ju säga att jag stannade för att jag inte ville vara otrevlig mot Tina, typ.. ?

Åker om någon timma till Berlin, riktigt roligt.. Ska köra ner till Nyköping (Skavsta) och sen flyga därifrån..
Vi som åker är;
 
emoligroovysisjag

Prison Break

Prison break har börjat igen, och jag kan hålla med om att senaste säsongen inte vart så där super bra, men nya säsongen (säsong 4) är fan grym. Iallafall än så länge.

Big Sure

The Thrills - Big Sure

 

Enligt Kim framröstad som århundrades poplåt, tror jag det var.
Grymt bra, skysst video också.

Going for Berlin

Imorgon drar vi till Berlin, ska bli super coolt, har aldrig varit där förut. Har bara hört bra om det.

Blev erbjuden att ställa upp i Bellmans stafetten idag, blev väldigt sugen, men har man typ inte sprungit på flera år så är det kanske inte den bästa idéen. De var några kollegor på SATS som skulle vara med och behövde en till. Ska nog sova på det iallafall, man kanske får medalj om man kommer i mål, och jag som älskar medaljer.

Filmen är nu påbörjad iallafall, ha klippt ihop ungefär 3 min, så de är mycket kvar. De tar ju en sån jävla tid bara.

Rob In DC

Fick ett mail.

Mejlade med min USA-mamma igår, hon heter Joanne och super söt. Hon berättade att Peter och Matthew ar börjat i samma fotbollslag(soccer), kommer bli så roligt att se dom spela. Sen berättde hon att de just nu är 80F grader varmt där, och de är ca 27C.

Har ju glömt att berätta om vad för familj jag ska till. Jag ska till Great Falls som ligger ca 2,5 mil nordväst om Washington D.C. till familjen Ongman, som består av Pappa John, mamma Joanne, och brosorna Peter och Matthew 11 och 10 år gammla. Båda föräldrarna jobbar som advokater, och dom bor i ett stort hus.

Idag har jag fixat de sista till mitt visum, så jag är klar en vecka innan jag ska vara klar, de är bra jobbat. Var och tog bilder idag, dom skulle vara i färg, exakt 5x5cm och bla bla.. De jag vill komma till är att jag blev fan bra på dom, brukar annars inte bli bra på sånnadära bilder. Så jag tänkte då kan jag använda en sån bild till mitt internationella körkort, så får jag känna på hur de är att ha ett körkort med en bild som är lite likt mig iallafall.

Rob In DC

Nöjd?

Tog saker i egna händer och
drog in till Stockholm stad och
klippte av mig håret, man blir ju aldrig riktigt nöjd,
men nu är det gjort.

Trailern


Application

Nu har jag äntligen gjort färdigt dom satans ansökningspapprena till Amerikanska ambasaden, tog typ halva dagen. Resten av dagen har jag jobbat, både på Arlanda och med filmen, har gjort klart trailer till filmen nu, men jag vet inte om jag vågar visa den, jag är inte riktigt nöjd med den. Kanske jobbar på den lite till innan den släpps på Youtube och på bloggen.

Fick ett milslångt mail av Ema idag, jag blev så glad, hon verkar ha det bra iallafall. Och jag som annars inte brukar skriva så mycket skrev typ ett kilometerlångt svar.

Gossip Girls andra säsong började inatt i USA, har laddat hem den så jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla.
Men inget Weeds? I don'f know why!?

weeds
"Weeds" - Världens i särklass bäst tv-serie.


Imorgon jobbar jag eftermiddag, färdelöst.

Rob In DC

Måndag kväll.

Kom precis hem från Valvet, var där och fikade med Groovy, Anna och Chrille. De var mycket trevligt.
Har precis börjat med trailern till filmen, men de går inte som jag vill, har bestämmt llåten som ska gå genom hela trailern iallafall, de blev Röyksopp - Triumphant.


Ny vecka och ny månad..

1 September idag då. Tänkte att jag skulle börja skriva lite innan jag åker, de är ju egentligen en blogg om mitt år i USA, hoppas det är okej. Sitter just nu hemma i soffan och väntar på att våran film vi spelade in förra helgen ska komma in på datorn.
Filmen som heter "En Natt Av Meningslös Sång" kommer ut på tuben någon gång i slutet av September, innan de kommer de en trailer, ska försöka hinna med den idag. Vi spelade som sagt in den förra helgen, eller förra söndagkvällen och natten och måndag morgon. Vi som gjorde den var Jag, Ema, Helena, Groovy och Hans, den kan nog bli rätt så bra när den är färdigklippt. Den handlar om två par som ska på en roadtripp, men bilen går sönder och dom är tvugna att bryta sig in i en sommarstuga, sen händer de grejer.

Annars har jag jobbat idag, ett jävla skitpass blev det, 7.30-11.30, men de är ju bra för då hinner jag ju klippa gräsmattan idag som min kära mor tjatat om i två månader. Gräset är typ två meter högt, lovar.

Kom på en sak igår kväll, skulle kolla vilket datum jag skulle till den amerikanska ambassaden och insåg att de är den 11 September, that's fucking scary, men jag klarade fallskärmshoppet fredagen den 13, så de borde ju typ inte vara någon fara.

På Lördag drar vi iväg till Berlin också, hade nästan glömt, de blir nice. Fast jag längtar lite mer till Paris.

Rob In DC

RSS 2.0