Death Cab

Fick precis veta av min gammla granne i USA att Death Cab spelar i D.C. i april. Om jag anda hade varit dar da. Laste aven att Madonna kommer till Sverige och spelar pa Ullevi i Augusti. Biljetter slapps den 9 februari tror jag det var. Jag ska latt kopa mig en biljett. Ar det nagon som saljer sin biljett till Coldplay pa Station i sommar? Jag ar intresserad.
Annars kan man ju aka till Roskilde och se dom. Och The Killers till Hultsfred. :)

Maste beratta om min och Emelies lilla insedent i forrigar natt.. Jag vaknar mitt i natten och satter mig upp. Emelie som redan ar vaken fragar, -Sover du?
Jag som halvt sover och halvt ar vaken svarar, - Ja, eller nej.. Alltsa jag haller pa losa en gata.
-Jaha?, svarar Emelie, vaad for gata?
-Dom sager att du.. Eller skit samma, det ar for kompliserat. Sager jag och somnar om.

Jag kanske ar sa inne i mina bocker.

Idag var vi pa en fredags-seconhand-marknad. Den var helt enorm och det fanns mycket coola saker. Men jag sparar pa pengarna.

Sa ar livet.

Onsdag, torsdag ?

Dagarna bara flyger forbi. Idag ar det redan torsdag. Vi vaknade ganska tidigt och begav oss till Beyond Retro, det tog ett tag att hitta men till slut hitta vi den. Dar gick om kring ett tag och kollade pa kladerna och allt annat. Sen akte vi vidare till Tottenham ct rd, men tuben var lite forsenad eftersom nagon hade hoppat framfor taget pa just Tottenham stationen. Se gick vi och at en tuna bagett och fortsatte sen till varat internet cafe som idag var stangt, sa nu sitter vi pa ett annat som ar lite skabbigt.
Igar sag vi klart Vanner. Sorgligt.
Imorgon ska vi aka till en fredagsmarknad.

Alla bara flyttar..

Har kommit till sista sasongen av vanner, man grater typ hela tiden, allt bara forandras, alla flyttar.

Igar gick vi pa Billy Elliot musikal pa Victoria Palace i London, den var jatte bra. Den var inte riktigt som jag trodde den skulle va, men den var bra. Vi satt allra langst bak, jatte hogt upp, vilket vi trodde till en borjan skulle resultera i en trakig forestallning, men dar vi satt kunde man se lite behind the stage. Musikalen var inte utsald sa vi kunde ha flyttat oss lite langre fram, men det var kul att se lite mer an det som dom som betalade 3-4 ggr det vi betalade fick se. Ungefar mitt i forestallningen kande vi en stark doft av marijuana ? Nagon satt och rokte pa pa musikalen. Okej att folk satt och rokte pa nar vi sag Oasis i USA, men pa Billy Elliot musikalen ? Men vi sag inte vem det var.

Det var lite skoj eftersom Emelies foraldrar var orolig for Emelie nar vi skulle aka hit for dom trodde att hon skulle borja knarka, det gor alla har enligt dom, jag skratta som bara den nar jag horde det. Men det kanske stammer, forsta gangen vi kom till var lagenhet satt det nagra och rokte pa, sen nu pa musikalen, vad ar detta for stad egentligen?

Ska nog ta en heldag till CV utdelning snart. Jag mailar aven med den har familjen som soker Au Pair ocksa. Men jag vet inte? Au Pair i ett ar? Det ar ju iofs nara hem sa man kan ta nagra trippar over helgen. Sen kan man plugga nagra kurser pa University, franska kanske, gitarr, teater kanske, det skulle vara skoj :)

Vi far se vad som hander.

Billy


 
Jag sitter just nu på Pret A Manger, vilket är ett litet café/någonting. Dom har iallafall gratis Wi-Fi :D
Om ca två timmar ska jag och Emelie på musikal, på Billy Elliott :D, det ska bli skoj. Efter det blir det hem till Stratford och sova förmodligen. Om en vecka fyller Ema år :), hon ringde mig idag, det var skoj. Allt är så skoj här i London. Det ända jobbet jag har på gång är som Au Pair i Southend on sea. Men jag vet inte, skulle vara lite skoj, samtidigt som man kunde ta lite kurser på Universitetet där. JAG HATAR FINNANSKRISER!!!

Igår hade tjejerna hemma hos oss storstädat hela huset, äntligen ;) Nu är det fint.

Jag önskar jag var i USA nu, jag gillar USA, jag saknar USA.
London
London
London - Emelie
London - Jag

Seaside

Nu ar det mandag har i London och jag gick upp tidigt for att aka ivag och lamna ut CV:n. Det kanns ganska hopplost att hitta jobb har, men jag vet inte. Jag ksa fortsatta lite till sa far vi se. Emelie har bokat en hembiljett den 3 februari, men jag kommer inte aka med henne. Jag har bestammt att jag stannar tills dess att Groovy kommer hit och forsoker hitta jobb, annars aker jag hem med henne.
Idag gick jag aven in pa Au Pair world och sokte lite Au Pair jobb har i UK. Fick svar pa en gang av en familj som var intreserade, sa kanske Au Pair igen? Dom bodde nere vid kusten och det tog ca 1 timme med tag till London. Det var en 12-arig pojke man skulle ta hand om, later inte helt fel.

Vi gick just nu pa en gata fran Tottenham ct rd, den var avsparrad och helt plotsligt kom det varsta poliseskorten, det var coolt. Mitt favvostalle i London ar verkligen Soho, alskar den delen.

Jag har flera ggr tankt beratta om vad dom bygger ca 100m fran dar vi bor i Stratford, men alltid glomt. Nu kom jag ihag, ca 100 m fran varat lilla hus bygger dom den enorma OS-arenan som ska sta for invigningen pa OS 2012. Det finns billder pa Stratford Station som visar hur den kommer se ut. Det skulle inte vara helt fel att bo dar vi bor nu da.

Imorgon, eller nagon annan dag i veckan ska jag och Emelie ga pa musikal vid Piccadilly Circus, antingen Lejon Kungen eller Billy Elliott, vi far se.

Fotboll i London

Idag spelas det fotbollsmatcher har i London, och det marks. Fullt med folk overallt som gar och skriker. Det kanns som om alla ska kolla pa fotbollen. Det skulle vara skoj att ga och se en match, men biljetterna kostar runt 1200-2000kr vilket ar ganska mycket tycker jag.

Det finns inte sa mycket mer att beratta.

Grattis Pappa!

Soho

Fan va det ska klagas! Jag skriver nar jag kanner for det. Vem ar Petra? ;)

Sitter just nu i Londons Soho och skriver i min blogg. Det har inte hant sa mycket, forutom att jag faktiskt sokt jobb. Men jag ska borja pa riktigt nu, sa jag far ett jobb snart. Ska dela ut mitt CV tills det att jag inte har nagra kvar, och jag kan meddela att jag har en del.

Kan ocksa saga att jag alskar min bok jag laser, snart ar jag klar med andra stig larsson boken, men eftersom Emelie laser den tredje maste jag lasa sakta for hon ha mer kvar an vad jag har.

En vecka har gatt nu, tiden gar snabbt, lite langtrakigt ibland men men.. Vi bor fortfarande kvar i varat kyliga rum i Stratford, fast i natt var jag tvungen att ta av mig klader for att det var sa varmt. Dom vi delar lagenheten ar snalla, speciellt en tjej, hon har givit oss lite tips pa vart man kan soka jobb. Dom andra ar okej, man marker inte av dom sa mycket.

Jag saknar USA maste jag erkanna. Manniskor i USA ar mycket mer trevliga och man forstar vad dom sager.

5:28 PM

Idag ar det Onsdag. Vi har varit vid London Bridge och kollat, sen satt vi pa Starbucks i flera timmar och laste, min bok ar sa bra. Igar kvall lagade vi mat och tittade pa Vanner som vanligt. Vi har lagt ut en annons om rummet och igar kvall kom aven en tjej och tittade pa rummet, men hon var inte intresserad. Vi vill helst hitta nagon som kan ta over rummet sa fort som mojligt sa man kan fa pengarna for hyran. Maste ju ocksa borja titta pa nagot nytt stalle man kan bo pa. Fordelen med att man ar har ar ju att man kan kolla pa lagenheterna och prata oga mot oga med dom som bor dar.

For ovrigt ar det mysigt att vara har, gillar tillvaron for tillfallet aven om det har strulat lite. Det skulle vara nice att fa ett jobb och schysst lagenhet sa man kan stanna ett tag.

Det har varit lite kallt pa varat rum pa natterna sa man har fatt sovigt med massa klader, och Emelie anvande aven gardinerna igar, lite roligt. Det anda vi hade med oss var lakan och Emelie hade aven paslakan. Det skulle behovas ett duntacke.

Sammanfattning

Oj oj oj.... Vart skall jag börja?

Allt strul började väl egntligen på västerås buss station. Vi stod och vänta på en buss som skulle ta oss till flygplatsen i tyo 30 minuter. Sen bestämmde vi oss för att dela en taxi med två tanter som också stod och väntade. Det blev inte så dyrt, 55kr var. Varken jag eller Emelie hade kontanter och det fanns ingen bankomat på flygplatsen men till slut lyckades vi få ut pengar och kunde ge till hon som la ut. -"Det blev 100 kr va?" -"nej, 110." TÖNT!!
Vi satt en stund och väntade på flygplatsen och efter ett tag fick vi checka in. Jag hade omedvetet klickat i att jag ville ha prio-ombordstigning. Ni vet VIP! Så jag fick gå på först, och passade platser till Emelie. Planet var typ till två tredjedelar fyllt, så jag och Emelie delade på tre säten. På planet läste jag den första stig larsson boken som jag ännu inte hade läst klart. Men nu är jag klar, den var spännande.
Från Stansted tog vi ett tåg på 45 minuter som tog oss in till London, och Liverpool Street Station, där vi skulle möta Linda som hade bott i rummet innan oss. Hon skulle överlämna nyckeln och beskriva vägen till vår lägenhet. När vi kom till Stratford så tog vi till höger som hon beskrivit, men det skulle vara vänster så vi gick typ 15 minuter fel åt ena hållet. Men sen hittade vi det, det visade sig vara ett radhus vi skulle bo i.
Vi visste inte riktigt om vi bara skulle låsa upp och gå in eller om vi skulle knacka på, vi hörde röster där inne. Ingen öppna när vi knackade på så vi gick in. Till vänster när man kom in låg en trappa som Linda förklarat att vi skulle gå upp för. Och vårat rum skulle ligga på vänster sida. När vi öppna den dörren låg det en tjej och kille och rå-hångla i vår säng. Tjejen blev helt paff och undra vilka i helvete vi var, vi förklarade att vi var dom nya som skulle flytta in. Sen öppnades dörren brevid där tre andra tjejer var, dom var också helt paffa. Linda hade tydligen inte berättat för dom att hon hittat några nya som skulle ta över rummet, och hon hade inte berättat att vi skulle komm den dagen heller. Wooow, bra start tänkte vi.
Dom förklarade att Linda inte hört av sig på flera dagar och att dom inte visste någonting. Dom sa iallafall att dom skulle städa i ordning rummet och så visade en av tjejerna runt oss i resten av huset. Den tjejen var super trevlig, men sen gick hon och la sig för hon skkulle upp och jobba.
Vi bar in våra väskor i vad vi trodde skulle bli vårat nya hem en tid fram över, men då kommer en tjej in i rummet och säger. "-Alltså vi är ledsna men Linda har inte berättat någonting om att några nya skulle komma och vi vill gärna vara med och bestämma vilkla som ska bo med oss. Tyvärr så vill vi bara ha tjejer här så ni får sova här i natt men sen får ni flytta ut."
???
Så vi ringde Linda och berättade det för henne, som sa att dom absolut inte kunde göra så, sen pratade hon med en av tjejerna i telefon och det blev lite bråk.

Så just nu vet vi inte riktigt vad vi ska ta oss till. Det är ju inga problem att hitta nytt boende men vi måste få tillbaka våra pengar och vi vet inte riktigt hur just nu.

Idag har vi varit på jakt efter internet, och till slut hittade vi ett internet café där vi kunde leta upp adressen till Svenska Kyrkan. Så just nu sitter vi på Svenska kyrkans café och dricker kaffe. Vi får se hur allt löser sig.


Dag 2.

Fortfarande kvar i London. Just nu sitter vi på Starbucks och dricker en varsin Latte. Igår kväll när vi kom hem satt vi kollade på Vänner i typ 5-6 timmar, vi kollade också på en dokumentär där emellan. Inget nytt om vårat boende. Vi måste ju typ flytta ut på måndag och vi har inte fått tag på Linda för hon "jobbar" hela tiden, men vi vet vart hon jobbar. Planerna är att dom som bor i lägenheten samt Linda får hitta någon som kan ta över rummet och vi får deras pengar. Och sen får vi leta ett nytt boende vilket inte är några större problem.
Idag har vi gått och tittat på det stora parishjulet, Big Ben och Buckingham Palace.


Dag 3.

Igår när vi kom hem hade vi ett snack med dom som bor i lägenheten, eller huset. Dom är otrolig snälla och trevliga, dom bad om ursäkt för natte då vi kom. Men det är inte å att vi är sura på dom, för dom hade inte fått någon information att vi skulle komma, så man förstår deras reaktion. Dom sa att det var okej att vi bodde där till den 16e febuari, för det är så långt vi betalat hyran till.
Så det var skönt att vi inte blir utkastade. Men vi ska nog försöka hitta någon som kan ta över efter oss så fort som möjligt.
Det är i princip bara ett problem som återsår och det är att få tag på Linda den lilla saken!!! Hon har varken svarat på våra samtal eller själv hört av sig. Eftersom hyran har löst sig återstår bara problemet med depositionen. Depositionen som vi betalade till henne skulle inte gått till henne. Eller normalt så skulle det gått till henne, men eftersom hon typ förstört alla väggar i rummet med något slags "konstverk" så ska depositions pengarna gå till att reparera skadorna.
De vi vet är att hon jobbar på Urban Outfitters så vi har varit där och försökt hitta henne, hon skulle ha börjat klockan 15 idag men hon var inte där. Så mysteriet "Where is Linda" fortsätter.
Det som är tråkigt med att vi måste lägga ner all energi för att lösa detta är att man kan inte lägga ner energi att försöka skaffa jobb. Men när allt är ordnat så ska jag hitta mig ett jobb.

Vi har även stött på ett annat problem, det finns tydligen en lag som säger att man inte får dela rum med någon av det motsatta könet om det inte är så att dom är ett par. Vad fan är det för regel?

Nu sitter vi på Starbucks igen och dricker en latte. Ska läsa lite i min bok, den andra stig larsson boken.

Dag 4
Nar vi kom hem igar kollade vi pa Vanner som vanligt.
Imorse nar vi vaknade at vi grot, vi har handlat pa oss lite matt sa vi kan laga istallet for att kopa. Sa ikvall blir det pasta med pastasas.
Vi har aven fixat en tjej som  kanske ska ta over varat rum, hon ska komma och titta idag, hoppas hon vill ha det. Jakten pa Linda fortsatter, och vi blir mer arga for varje dag, vilken liten subba hon ar.

Idag har vi besokt Notting Hill och nu sitter vi pa ett internet stalle pa Oxford.


I ett regnigt London

Nu har saker borjat att losa sig lite, vi far bo kvar i lagenheten ett tag till. Tjejerna som bor dar ar faktiskt jatte trevliga. Men den dar Linda som bodde dar innan ar sparlost forsvunnen. Hon ar skylldig alla en massa pengar typ, for hon har forstort vaggar och sant. Men vi rakar veta att hon borjar jobba klockan 15 pa Urban, sa vi ska ga dit och ta oss ett snack med henne.
Annars softar vi en del, laser bocker och kollar pa vanner :)

Jobbsokning borjar nog snart, men man vill fixa allt forst.

Jag har skrivigt lite da och da pa min laptop, som jag inte kunnat publicera for jag inte har internet pa den. Men det kommer..

Strul i London!

Man kan minst sagt saga att det ar lite struligt har just nu. Man kan snabbt kortfatta det sa har: Pa mandag har vi typ inget boende. Och ingen vet vem som ska betala tillbaka vara pengar vi betalt. Hon vi tog over rummet fran hade inte sagt till dom som bor dar att vi skulle komma, och vilka vi var. Sa dom blev lite latt chockade nar vi knalla in mitt i natten. Nu ska vi forsoka losa detta snabbt. Skriver mer da.

ciao

Here we come!

London babeeee!

Ikväll flyger vi till London, jag och Emelie. Där ska vi starta våra nya liv. Eller vi får se hur länge vi stannar ;)
Vi ska göra vårat allra yttersta för att hitta ett jobb.

Det finns dock ett litet problem, vi har inte internet i våran lägenhet när vi kommer, så vi måste fixa det snabbt..

bye bye

"Transatlanticism"



Ja, detta är då våran version av "Transatlanticism". Som ni säker hör är en inte 100%, den var helt enkelt ganska svår att spela in. Men ni hör ju hur det ungefär ska låta. Man får höja på max så man hör.

Ett smakprov



Ja, detta är då ett smakprov av våran nya låt "No Solution". Den finns nu i närmaste skivaffär ;)
Jag ska även lägga upp en egen version av Death Cab For Cutie's låt "Transatlanticism". Men den var lite trög att få upp på youtube så den kommer senare.

Robema Production

Hela dagen har varit full av musikskapande. Jag och Ema har spelat in vår låt "No Solution" som jag kommer lägga upp på min blogg lite senare, dock bara ett smakprov. Eftersom det är vår alldeles egna låt som vi skrivit och gjort själva så vill vi inte lägga ut den. Vi har ju inte patent på den.. Men ett smakprov kommer som sagt.
Sen har vi även gjort en egen version av Death Cab For Cuties låt "Transatlanticism" som jag kommer publicera inom kort. Vi är tyvärr inte helt nöjda med inspelning en av den, då vi fick göra lite mix och sånt. Men den är helt okej. Och om ni undrar så är det jag som spelar piano på båda låtarna och ema spelar gitarr på "No Solution".
Kommer om någon timme kanske.
ciao

Robema Production

"No Solution"

"The little boy from Sweden
drink vodka all the time,
he puts weed in his pipe,
and smokes in front of the firelight."

Groooovy, groooovy, grooovy.... Jag tolererar inge nerklankande på min blogg, speciellt inte om min blogg. Min blogg handlar mesta dels om mitt fantastiska liv, och om mina resor i världen som får mig att inse kulturskillnaderna som finns. Just nu är det inte mycket som är nytt för mig då jag som alla vet befinner mig på hemmafronten, och har gjort det i två veckor. Men som alla vet vid det här laget så flyttar jag till London på fredag och då är jag säker på att jag kommer få en massa ny insperation inflygandes i min hjärna. Så nu vet ni det.

Om jag skulle berätta om min dag idag skulle det vara såhär: Idag lärde sig Phoebe cykla... ...med stödhjul. Monica gjorde godis till alla grannar. Rachel strulade runt med sin sekreterare. Ross lärde sin son om Hannukah. Chandler försökte muta till sig ett bord på en resturang. Och Joey spelade på sina nya trummor. Åhh just det... ...Edie och Susan blev inlåsta i en källare. Bree hade lite svårigheter med Andrews pojkvän. Lynett hitter Porter som även slapp fängelse då fallet lades ned. Gabi hade svårt att få hennes två döttrar att lysnna på henne.

Ja ni fattar, jag har kollat på Vänner och DH. Men jag har även åkt med Ema till Solna och köpt en dator till henne. Och så har vi skrivit klart vår låt.

ciao

Lazy Eye

Igår var jag och Helena i Kanada och spelade in en massa låtar i en studio, bl.a. Lazy Eye av Silversun Pickups. Vi var även på Tahiti och spelade. Med andra ord var jag hemma hos Helena och spelade rockband. Men det var så coolt när vi fick spela Lazy Eye.
Nu måste jag börja skriva mitt CV, men jag orkar inte.

På fredag åker jag till LONDON!!!

Bling (Confessions Of A King)

På fredag åker jag.. :D Har bokat flyg idag med Ryanair från Västerås, jippi!

Idag har jag varit och tittat på en massa handboll, det var så skojsigt. JSM i Vikinga.

Jag ska till Corner snart, kom dit :D

Helt hopplöst är det, kommer inte på något alls att skriva.

Stratford

Nu har jag och Emelie en lägenhet i London, i LONDON!!! Eller ett dubbelrum i en lägenhet :D
Vi kommer att bo i Stratford, som ligger "upper east side", fast det kan inte riktigt jämföras med Manhattans upper east. Det roliga är att för ett år sedan, när jag och Emelie firade nyår i London så bodde vi just i Sratford, så vi hittar ju där ;)
Vi har inte bokat flyg än, men vi åker nog om en vecka, den 16e.
Nu är det bara söka jobb som bara den, så kanske man kan ha lite skoj i LONDON!! :D

Här är bilder på mig ;) I know you like them!





foto: Ema Persson

åtta

Fan va tråkigt det är att inte ha något jobb, man inser det när man går flera dagar och inte gör någonting alls. Sen när man har så mycket tid kan man passa på att göra lite vettiga saker, men allt jag gör är att titta på Vänner. Fast idag har jag suttit ner och lärt mig spela gitarr.. haha, jag kan faktiskt E, A, F, G, C och D, eller nu har jag nog glömmt bort dom, men jag kunde då. Jag önskade att jag kunde spela alla jävla instrument så man slapp hålla på nu. Men det är kul, speciellt igår kväll när jag och Ema skapade ett mästerverk, helt ärligt, den är grym. Och det som är roligt är att Ema inte gjort allt, jag har skrivit mycket av texten, och så spelar jag ju piano i refrängen.
Mitt CV inför London är påbörjat, jag är så grym på CV:n. ;)
Lite mailande till folk som hyr ut rum har jag också gjort. Imorgon ska jag och Emelie boka biljetterna med Ryanair. Jag älskar den Irländske fan som uppfan Ryanair, det är så jävla billigt och bra. Jag har åkt med Ryanair tre gånger tror jag, och det är fan mina bästa flygminnen, alltid i tid, och billigt.

Låtskrivning med Ema

Nu har jag inte skrivit på otroligt länge, men det känns verkligen helt hopplöst tråkigt här hemma så det finns inget att berätta. Jag och Ema har lekt typ varje dag, så det är ju lite kul. Vi har åkt skridskor som ni sett på bilderna, två dagar i rad faktiskt. Fast idag blev det inget, istället har jag legat och tittat på typ tio vänner avsnitt.. Men eftersom varken jag eller Ema inte har några jobb så blir det ju att man hänger, så jag och Ema är just nu hemma hos mig, vi har faktiskt skrivit en låt, den är grymt bra. Ema på gitarr och jag plockar lite på pianot i refrängen. Texten är riktigt bra, vi är väldigt nöjda.

Ni ser, det finns inget att berätta, snart blir det London!

Siiigtuna

jag åker skridskor
Jag och Ema

"Call A Friend"

Idag har det inte hänt så mycket, jag är fortfarande lite ur rythm. Vaknade vid 11. sen styrde jag ihop en lunch på valvet. Jag, Ema, Helena och Chrille var det, men jag måste sluta med det nu, går alldeles för mycket pengar. Inga mera luncher ute. Det får bli havregrynsgröt istället. När jag kom hem var det dags för middagslagning, men jag slingrade mig undan och spela lite fifa08. Mamma hade lagat tacos, det var super. Jag satt mig vid tv:n och åt och tittade på Jönssonligan, men jag fick så fruktansvärt ont i magen så jag trodde att jag skulle spy. Så jag gick och la mig i min säng och somnade, sen vaknad jag vid 23.30 och mådde bättre så nu har jag suttit här i några timmar jag letat boende i London och lite sånt där. På måndag bokar jag en flygbilljet, sen får jag se om jag får åka själv eller inte, och om jag hittar något jobb eller inte. Jag får väl se det som en semester annars. :)
Oj klockan är 02.40, detta är inge bra.

Usch vilket meningslöst och tråkigt inlägg, och kort blev det, det finns inget att berätta om här.

"Until It's Time To Leave"

Jag vet att det är dålig uppdatering, men för det första har jag inte kommit in i någon rymth här. I staterna skrev jag innan jag gick och la mig, men här är det så konstigt. Och för det andra är det inge roligt att skriva om det jag gör nu, finns inga roliga berättelser liksom. Bloggen kommer nog vara lite halvtråkig fram tills jag åker till London, som det för övrigt nog kommer bli. Jag vet inte riktigt hur svårt det kommer vara att skaffa jobb och så, tydligen ska det ju vara sämsta tänkbara period att åka i, början av året, och plus denna finanskris. Men "If you never try, you'll never know".

Gårdagen var bra, det blev em lunch i Sigtuna, men inte på Valvet :O Vi gick istället till Café Myntet där Sussi jobbar. Det var jag, Tobbe och Emelie som var där och luncha. Och sen efter det drog jag hem och städade lite och så, eftersom mamma och lillasyster skulle komma. Strax innan 20.00 åkte jag och hämta mina hundar hos hundvakterna, sen åkte jag till Arlanda och hämta mamma och Therese. Det kändes inte som det var tre månader sen sist, lite konstigt också att det var dom som kom hem och inte jag, förstår ni hur jag tänker?

"Until It's Time To Leave" kommer alltså bloggen var ganska händelselös. "Until It's Time To Leave" är en låt av ïord, som gör otrolig skön musik. På deras myspace sida kan du hitta en låt, sjuuukt bra. Och för övrigt känner jag halva bandet, dvs en person, Hans.

 >>>>Här kan du lyssna på ïord<<<

God Morgon Nyår!

Har precis vaknat upp efter nyårsfirandet igår. Jag har lite sådär halv ont i huvudet. Men annars är allt bra.
Jag tycker hela gårdagen var lite komisk, jag visste inte att så många hade koll påvem jag var, vad jag gjorde och så vidare. Många lite halvbekanta/folk jag inte känner kom fram och sa att dom följer min blogg, skummt :/
Sen fick jag höra typ tusen ggr, men.. va? Är inte du i USA? Även där av många jag aldrig någonsin pratat med förut.

Annars var det ett bra nyår. Vi började med en riktigt god middaghos mig, vi gjorde kyckling och potatis och en supergod sallad. Vi som var hemma hos mig var, Ema, Emelie, Sussi, Chrille, Simon och Prinsen. Jag kommer fan inte ihåg vad han heter på riktigt, men men.
Sen fick vi en baota stor taxi, en sån där handikappbuss typ. Som lura oss på pengar. Om en taxi ringer och säger, - A nu är jag här. Och vi börjar ta på oss alla kläder och sånt, och kliver in i taxin ca 5 min efter han ringt,då kan han ju inte starta taxametern när han ringer samtalet. Speciellt inte när dom på taxi 020 sagt att det kan bli väntetid. Ska vi chansa att han kanske kommer en viss tid och stå utanför huset och vänta i vad som kunde bli upp till 1h typ.  Aja.

12-slaget firades på kanonkullen, träffade massa människor där. Och så så vi u en hel del raketer också :D

Det skulle fan inte sitta fel med en bakislunch på Donken. Någon som är på ?

RSS 2.0