Happy Halloween

Hej, jag är ledsen att jag inte skev igår, men de blev så sent, kom hem från D.C. kl 3 typ. Jag var helt slut, hade vart uppe sen 6.45. Men nu är jag här och kan berätta om min underbara fredag. Pumpa

Den började som sagt tidigt, samma visa, upp göra frukost, köra ungarna till skolan. Vi fick lite tid över på morgonen så vi började skära i pumporna som stått i tre veckor, sen åkte vi till skolan.
Efter att jag lämnat P&M i skolan så åkte jag hem igen, började tvätta lakan och städa lite, sen tog jag mitt pick och pack och drog till Tyson's Corner, som är ett stort köpcentrum i närheten av vart jag bor, om ingen förstått det än. Där köpte jag mig en skjorta och ett par skor, finns bilder nedanför.
Sen åkte jag hem och åt lunch, lasange från dagen innan, de var mycket gott. Sen prata jag med Juliana, hon sa att vi var tvungna att åka redan klocka 16.30, så jag fick lite panik och ringde min hostdad och frågade om han skulle vara hemma då, men de var lugnt för han kom precis hem när jag ringde.
Sen to jag de lite lugnt, gjorde mig i ordning sen gick jag ner till min granne Juliana, sen åkte vi mot D.C. Hennes hostdad och ett av barnen hon tar hand om skulle också på Coldplay så vi åkte med dom, Justin som han heter (barnet alltså, eller han är 15 år) har vridigt knät ur led så han har en handikapp lapp vi kunde använda oss utav för att få riktigt bra parkering, vi lyckades få den bäste, brevid hissen som tog oss upp i entrén till Verizon arena. Vi kom dit ganska tidigt så vi splittrade på oss, jag och Juliana bestämmde oss för att äta lite, så vi började vandra. Verizon arena är arenan där Capitals har sin hemmamatcher samt basket laget Wizards. Den ligger i Chinatown, de var super mysigt, men så mycket chineser var det inte där, inte som Singapores chinatown iallafall, de var mer mörkhyade människor. De kändes som man var i en film, alla byggnader är så coola i D.C. älskar det.
Vi bestämde oss för chines food, och hittade en jätte fin resturang, kndes som vi var på dejt, -table for two? haha.
Men efter vi suttit där ett tag kom Julianas argentinska kompis, Julia, hon är också Au Pair, men bor i Maryland, som är grannstaten, men de är rätt så nära. Vi satt och åt och hade trevligt, sen började vi gå mot Verizon.

När vi kommer in köper Julia två öl, hon är 22 år så hon får göra det, vi delade på dom. Normalt fall har dom stenhård koll här runt om i D.C. med åldersgräns. Men inte där. Så vi tog in några äl och satt och drack, sen kom förbandet, som var Duffy, helt okej.
Sen kom Coldplay!!!! Sååååå bra.. Vi hade inte dom bäst platserna men de var grymt ändå, nere på stor golvet framför scen där det normalt brukar stå massa människor ihopklämda stod det stolar, ? jag blev helt chokad, dom satt där nere. ?
Vi stod upp hela konserten och sjöng med iallafall, helt grymt bra. För er som sätt konserten vill jag bara säga, ni vet dom stora bollarna som hänger ifrån taket, dom blev oranga pumpor ibland, och läskiga monster, bara för det var Halloween.

Efter konserten gick vi mot tunnelbanan, vi bestämde oss för att forsätta kvällen, klockan var ju bara 23 typ. Så vi åkte till Georgetown, de var helt sjuuuuuukt mycket människor där, alla var utklädda till massa roliga saker, de var så häfftigt att se, jag visste inte att Halloween var så stort. Jag var tyvärr inte utklädd, men jag kanske ka vara de ikväll, ska eventuellt på Halloween party.

De var min fredag.

Dagens träning - vandring kvällstid i Georgetown.
Dagens måltid - Thai Chicken Sallad
Dagens höjdpunkt - Coldplay på Halloween
Dagens köp - Skjorta från Hollister, skor från Converse
Dagens jobbpass - 7.00-10.30 tot. 3.5h

1 US-dollar = 7,73652491 svenska kronor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0