5:28 PM

Idag ar det Onsdag. Vi har varit vid London Bridge och kollat, sen satt vi pa Starbucks i flera timmar och laste, min bok ar sa bra. Igar kvall lagade vi mat och tittade pa Vanner som vanligt. Vi har lagt ut en annons om rummet och igar kvall kom aven en tjej och tittade pa rummet, men hon var inte intresserad. Vi vill helst hitta nagon som kan ta over rummet sa fort som mojligt sa man kan fa pengarna for hyran. Maste ju ocksa borja titta pa nagot nytt stalle man kan bo pa. Fordelen med att man ar har ar ju att man kan kolla pa lagenheterna och prata oga mot oga med dom som bor dar.

For ovrigt ar det mysigt att vara har, gillar tillvaron for tillfallet aven om det har strulat lite. Det skulle vara nice att fa ett jobb och schysst lagenhet sa man kan stanna ett tag.

Det har varit lite kallt pa varat rum pa natterna sa man har fatt sovigt med massa klader, och Emelie anvande aven gardinerna igar, lite roligt. Det anda vi hade med oss var lakan och Emelie hade aven paslakan. Det skulle behovas ett duntacke.

Kommentarer
Postat av: Farsi

Hej...Allt bra hör jag. Nice att ni löser bostadsproblemen. Jaga rätt på den där f..... som suger energi ifrån er.Och ställ na mot väggen. F.. ja blir så j... arg på såna miffon. Säg till om ni behöver "min" hjälp. :)

För övrigt tycker jag att ni skall ta en springkaffe på 7eleven, samt skit i "Vänner" på TVen. Ut och sök jobb och boende istället. :) Lycka till i alla fall och ha det bäst....

2009-01-22 @ 07:51:23
Postat av: ema

Hörrö, sätt fat å leta lite jobb nu!! Istället för att sitta på cafeer å läsa böcker!



Eftersom det enligt dej inte blir så svårt att hitta nytt boeende, så vad väntar ni på?!? Ut å dela ut CVn NU!!

2009-01-22 @ 15:10:14
Postat av: petra

hmm... är de onsdag varje dag ELLER?!?

Vill höra hur det går där borta, Nyfiken!!!

2009-01-23 @ 16:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0